Qui som?

Hause & Richman és una productora teatral de talent local amb projecció internacional.

Defensem la qualitat dels nostres autors i autores i, al seu talent, volem sumar-hi la nostra experiència: la del dramaturg Jordi Casanovas i la del productor artístic Carles Manrique.

Volem formar part del procés de creació de les obres de dramatúrgia catalana perquè arribin al màxim públic local i puguin acabar sent exportables a l’estranger.

No ens mou una intuïció, sinó la certesa que els autors i autores catalans agraden, aquí i a fora: obres com L’Electe, El Test o Idiota, amb un ampli recorregut internacional, demostren l’èxit de la nostra dramatúrgia.

D'on venim?

Naixem com a productora el juny del 2017 a Barcelona, però la nostra trajectòria és més extensa. L’univers Hause & Richman ha signat produccions teatrals com L’Electe (2017) de Ramon Madaula, El Test (2016) de Jordi Vallejo o Idiota (2015) de Jordi Casanovas. Són comèdies dramàtiques amb un rerefons de crítica social que han obtingut èxits molt continuats i s’han acabat projectant internacionalment.

Cap a on anem?

Tenim ganes d’escoltar històries noves de les nostres dramaturgues i dramaturgs. Per això estem oberts a rebre propostes de textos, a fer un procés d’acompanyament i descobrir plegats el potencial de l’obra.

Tenim, al cap i a la fi, la voluntat de sumar esforços perquè la dramatúrgia catalana contemporània segueixi impactant al nostre públic i el de més enllà de les nostres fronteres.

Jordi Casanovas

dramaturg i director teatral


Carles Manrique

productor artístic


Elena Blanco

responsable de distribució


Xavier Xipell

director tècnic


Cosmica

comunicació i premsa


Anna Aurich, Sònia González i Silvia Serra