Marc Angelet

Lapònia
Dramaturgo, director y guionista. Autor de obras como Voyager, Immortal o Life’s spoiler

marcangelet.com

Cristina Clemente

Espectacles en temporada: Lapònia


Directora i dramaturga. Ha estrenat una vintena d’obres entre les quals Consell Familiar, La millor obra del teatre català, Vimbodí versus Praga o Volem anar al Tibidabo (Premi Revelació de la Crítica 2009). També ha dirigit El Test de Jordi Vallejo. En cinema, ha coescrit amb Sergi Belbel el guió d’Eva i a televisió ha treballat com a guionista en diverses sèries.

contextoteatral.es/cristinaclemente
«Si el espectador, durante la recepción de una obra, llora a lágrima viva y, a la vez, estalla en risas, me siento satisfecha.»

Màrius Serra

Espectacle en temporada: Qui ets?


Escriptor. Les seves creacions giren al voltant de la literatura, la comunicació i el joc. La seva obra literària ha estat guardonada amb premis com el Ciutat de Barcelona, Serra d’Or, Lletra d’Or, Ramon Llull o Sant Jordi. També és traductor d’obres com Arcàdia pel qual va rebre el Premi de la Crítica Teatral de Barcelona. Col·labora en mitjans com La Vanguardia i Catalunya Ràdio.

mariusserra.cat
«Tenim una força limitada per canviar les coses, però un poder total per decidir com mirem aquesta realitat.»

Jordi Casanovas


Dramaturg i director teatral. Fins al 2013 fundador i director artístic de la Sala FlyHard i de la seva companyia. Ha escrit una trentena de textos pels quals ha rebut nombrosos premis com el Premi Ciutat de Barcelona, el Premis Butaca (dues vegades) el Premi de la Critica de Barcelona o el Premi Crítica Serra d’Or al millor text teatral.

jordicasanovas.net
«No m'interessen les respostes fàcils.»

Laura Gost
Twitter Laura Gost
«...»