Marc Angelet

Espectacles en temporada: Immortal i Lapònia


Dramaturg i director. Ha format part del projecte T6 al Teatre Nacional amb Voyager i ha dirigit diversos espectacles com ara Fang i setge al Teatre Victoria de Barcelona, Pluja al Temporada Alta o Life’s spoiler a la Sala Flyhard.
Combina la seva feina de dramaturg i director d'escena amb la la docència i la participació en diversos mitjans de comunicació.

marcangelet.com

Alejo Levis

Espectacles en temporada: Immortal


Creador audiovisual amb formació en arts escèniques. Ha dirigit pel·lícules, anuncis i obres de teatre i ha escrit guions i dramatúrgies. Com a dramaturg ha estrenat Totes les històries d'amor tenen un arbre, El temps immòbil o Life's spoiler i dos llargmetratges, Todo parecía perfecto i No quiero perderte nunca, i és el creador de les peces audiovisuals de diversos espectacles.

vimeo.com/alejolevis

Cristina Clemente

Espectacles en temporada: Lapònia


Directora i dramaturga. Ha estrenat una vintena d’obres entre les quals Consell Familiar, La millor obra del teatre català, Vimbodí versus Praga o Volem anar al Tibidabo (Premi Revelació de la Crítica 2009). També ha dirigit El Test de Jordi Vallejo. En cinema, ha coescrit amb Sergi Belbel el guió d’Eva i a televisió ha treballat com a guionista en diverses sèries.

contextoteatral.es/cristinaclemente
«Si l’espectador, durant la recepció d’una obra, plora a llàgrima viva i alhora esclata a riallades, em sento satisfeta.»

Màrius Serra

Espectacle en temporada: Qui ets?


Escriptor. Les seves creacions giren al voltant de la literatura, la comunicació i el joc. La seva obra literària ha estat guardonada amb premis com el Ciutat de Barcelona, Serra d’Or, Lletra d’Or, Ramon Llull o Sant Jordi. També és traductor d’obres com Arcàdia pel qual va rebre el Premi de la Crítica Teatral de Barcelona. Col·labora en mitjans com La Vanguardia i Catalunya Ràdio.

mariusserra.cat
«Tenim una força limitada per canviar les coses, però un poder total per decidir com mirem aquesta realitat.»

Jordi Casanovas

Espectacle en temporada: Mala Broma


Dramaturg i director teatral. Fins al 2013 fundador i director artístic de la Sala FlyHard i de la seva companyia. Ha escrit una trentena de textos pels quals ha rebut nombrosos premis com el Premi Ciutat de Barcelona, el Premis Butaca (dues vegades) el Premi de la Critica de Barcelona o el Premi Crítica Serra d’Or al millor text teatral.

jordicasanovas.net

 

Ramon Madaula

Espectacle anterior: L'Electe


Actor i dramaturg. Amb una dilatada trajectòria com actor de teatre, cinema i televisió per la qual ha rebut nombrosos premis, Ramon Madaula ha emergit en els últims anys com autor en el panorama teatral català. Entre els seus textos de teatre d’èxit trobem L’Electe estrenat el gener de 2017.

 

Jordi Vallejo

Espectacle anterior: El Test


Guionista i dramaturg. El seu debut com autor teatral va ser al 2016 amb El test, que ha girat per Catalunya, Espanya i Llatinoamèrica.

jordivallejo.es